Baan.Talent Gooi en Vechtstreek

In deze branches zijn er veel baankansen

Werken in de regio Gooi en Vechtstreek

Ben je op zoek naar (ander) werk? In onze regio zijn er op dit moment in bijna alle branches heel veel baankansen. Bijvoorbeeld in de bouw en techniek, de zorg, het onderwijs en de logistieksector. Maar ook de horeca staat te springen om gemotiveerde mensen. Wil je meer informatie over deze of andere sectoren? We vertellen je er graag meer over. Vul het contactformulier in en we nemen snel contact met op.

Contact opnemen
Bouw en techniek
Werken in de bouw en techniek
Vind je het leuk om met je handen te werken en echt het resultaat van je werk te zien? Dan is de sector bouw en techniek iets voor jou.
Lees meer
Zorg en welzijn
Werken in de zorg en welzijn
In de zorg heb je een baan waarin je echt iets voor iemand betekent. Van huishoudelijke hulp tot zorgtaken, er zijn heel veel baankansen in deze branche.
Lees meer
Onderwijs
Werken in het onderwijs
Wil jij een baan waarin je mensen helpt met hun ontwikkeling? Denk dan eens aan een baan in het onderwijs.
Lees meer
Horeca
Werken in de horeca
In de horeca is geen dag hetzelfde. Jij zorgt ervoor dat je gasten een leuke ervaring hebben. Er is altijd wel een baan in de horeca die bij je past.
Lees meer
Logistiek
Werken in de logistiek
In de logistiek zijn er heel veel vacatures. Van pakketbezorger tot logistiek medewerker, mensen in de logistiek zijn onmisbaar.
Lees meer
Zakelijke dienstverlening
Werken in de zakelijke dienstverlening
In de zakelijke dienstverlening kun je veel verschillende kanten op. Bekijk hier welke leerwerktrajecten er in de regio zijn.
Lees meer

Events voor werkzoekenden

We organiseren regelmatig interessante events voor werkzoekenden in de regio. Je bent van harte welkom op de onderstaande events:

19 sep

Baan.Talent WerkFestival

Op 19 september 2024 organiseren wij hét event van 2024 over leren, werken en ontwikkelen in de regio Gooi en Vechtstreek: Het Baan.Talent WerkFestival. Maak kennis met werkgevers uit de regio, probeer diverse beroepen uit en misschien ontdek je wel jouw verborgen talent. Het WerkFestival is gratis te bezoeken.

Wanneer en waar:
  • Wanneer: donderdag 19 september 2024
  • Tijd: 10:00 – 20:00 uur
  • Waar: Marktplein | Hilversum
Meer informatie en aanmelden:

Klik hier voor meer informatie.

10:00

Kunnen wij iets voor je doen?

We helpen je graag bij al je vragen over leren en werken. We zijn bereikbaar op werkdagen van 9:00 tot 17:00 uur.

Contact opnemen

Als je geen toestemming geeft, kan het formulier niet verzonden worden. Wil je wel graag contact? Stuur dan je vraag per e-mail naar info@baantalentgv.nl.*
Als je geen toestemming geeft, kan het formulier niet verzonden worden. Wil je wel graag contact? Stuur dan je vraag per e-mail naar info@baantalentgv.nl.