Baan.Talent Gooi en Vechtstreek

In deze branches zijn er veel baankansen

Werken in de regio Gooi en Vechtstreek

Ben je op zoek naar (ander) werk? In onze regio zijn er op dit moment in bijna alle branches heel veel baankansen. Bijvoorbeeld in de bouw en techniek, de zorg, het onderwijs en de logistieksector. Maar ook de horeca staat te springen om gemotiveerde mensen. Wil je meer informatie over deze of andere sectoren? We vertellen je er graag meer over. Vul het contactformulier in en we nemen snel contact met op.

Contact opnemen
Bouw en techniek
Werken in de bouw en techniek
Vind je het leuk om met je handen te werken en echt het resultaat van je werk te zien? Dan is de sector bouw en techniek iets voor jou.
Lees meer
Zorg en welzijn
Werken in de zorg en welzijn
In de zorg heb je een baan waarin je echt iets voor iemand betekent. Van huishoudelijke hulp tot zorgtaken, er zijn heel veel baankansen in deze branche.
Lees meer
Onderwijs
Werken in het onderwijs
Wil jij een baan waarin je mensen helpt met hun ontwikkeling? Denk dan eens aan een baan in het onderwijs.
Lees meer
Horeca
Werken in de horeca
In de horeca is geen dag hetzelfde. Jij zorgt ervoor dat je gasten een leuke ervaring hebben. Er is altijd wel een baan in de horeca die bij je past.
Lees meer
Logistiek
Werken in de logistiek
In de logistiek zijn er heel veel vacatures. Van pakketbezorger tot logistiek medewerker, mensen in de logistiek zijn onmisbaar.
Lees meer

Events voor werkzoekenden

We organiseren regelmatig interessante events voor werkzoekenden in de regio. Je bent van harte welkom op de onderstaande events:

12 dec

Workshop Gezond omgaan met stress (online)

We ervaren bijna allemaal wel eens stress door werk, of door het verliezen van je werk. Soms hebben we ook stress, zonder dat ons daarvan bewust zijn. In deze workshop leer je de signalen van je lichaam te herkennen en ontdek je wat je stress geeft. Je leert praktische technieken voor om stress te voorkomen en te verminderen.

Deze workshop vormt samen met de workshop ‘Mentaal Fit een tweeluik. Beide workshops vergroten het bewustzijn over stress en wat je zelf kunt doen om langdurige stress en burn-out te voorkomen.

Voor wie?

Werkzoekenden en werkenden die praktische tools willen op en buiten het werk, om beter om te kunnen gaan met stress en stress-factoren, zoals bijvoorbeeld bij dreigend verlies van werk.

Ga voor meer informatie naar devakbeweging.nl.

Volg of start je een traject bij BaanTalent of bij het RMT? Dan kan jouw loopbaanbegeleider jou aanmelden.

09:30
12 dec

Ontdek je kansen in de techniek! (online zij-instroomsessie)

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Of ben je je baan kwijtgeraakt en wil je je laten omscholen naar een baan met werkzekerheid? Misschien is werken in de techniek iets voor jou!

Schuif aan bij een van de online zij-instroomsessies van Wij Techniek TeamWork. Je krijgt informatie over werken in de installatiebranche en over de projecten die er zijn om jou te ondersteunen bij jouw overstap. Ook komt een werkgever vertellen over hoe zij met zij-instromers aan de slag zijn gegaan. Er is volop gelegenheid om vragen te stellen.

Wanneer en waar:
  • Wanneer: dinsdag 12 december 2023
  • Tijd: 19:30 – 20:45 uur
  • Waar: online bijeenkomst (maximaal 25 deelnemers)
Meer informatie en aanmelden:

Download de flyer voor meer informatie. Aanmelden kan via deze link.

19:30

Kunnen wij iets voor je doen?

We helpen je graag bij al je vragen over leren en werken. We zijn bereikbaar op werkdagen van 9:00 tot 17:00 uur.

Contact opnemen

Als je geen toestemming geeft, kan het formulier niet verzonden worden. Wil je wel graag contact? Stuur dan je vraag per e-mail naar info@baantalentgv.nl.*
Als je geen toestemming geeft, kan het formulier niet verzonden worden. Wil je wel graag contact? Stuur dan je vraag per e-mail naar info@baantalentgv.nl.