Wat wij doen

Wat doet Baan.Talent in de regio ­Gooi en Vechtstreek

Baan.Talent Gooi en Vechtstreek is een samenwerking tussen het Leerwerkloket, het Jongerenteam van het Regionaal Bureau Leerlingzaken (RBL), het Regionaal Mobiliteitsteam (RMT) en het WerkgeversServicepunt (WSP) in de regio Gooi en Vechtstreek.

Ga naar de website

WerkgeversServicepunt Gooi en Vechtstreek is de partner voor werkgevers in de regio op het gebied van goed personeel en sociaal ondernemen.

Ga naar de website

Het Leerwerkloket Gooi en Vechtstreek is hét adviesloket voor loopbaanontwikkeling. Onze missie is om mensen te stimuleren zich een leven lang te blijven ontwikkelen.

Ga naar de website

Het Regionaal Mobiliteitsteam (RMT) is in de regio het aanspreekpunt voor alles dat je nodig hebt om de overstap naar een nieuwe baan te maken.

Ga naar de website
logorblgv

Het Jongerenteam van het Regionaal Bureau Leerlingzaken (RBL) is er voor jongeren in de regio die nog geen startkwalificatie hebben. Het Jongerenteam luistert, denkt mee, ondersteunt en verwijst door. Samen zoeken we naar een goede oplossing voor jou.

Ga naar de website

Doe de zelfscan

Doe de zelfscan

Kunnen wij iets voor je doen?

We helpen je graag bij al je vragen over leren en werken. We zijn bereikbaar op werkdagen van 9:00 tot 17:00 uur.

Contact opnemen

Als je geen toestemming geeft, kan het formulier niet verzonden worden. Wil je wel graag contact? Stuur dan je vraag per e-mail naar info@baantalentgv.nl.*
Als je geen toestemming geeft, kan het formulier niet verzonden worden. Wil je wel graag contact? Stuur dan je vraag per e-mail naar info@baantalentgv.nl.

is een samenwerking tussen: