Werken in de zakelijke dienstverlening

In de regio Gooi en Vechtstreek zijn er veel baankansen in de zakelijke dienstverlening. Dit is een hele brede sector, van marktonderzoek tot beveiliging en van reclame tot administratie. Aan de slag in de zakelijke dienstverlening, maar nog niet de juiste papieren? Kijk dan eens bij deze leerwerktrajecten.

Digital Markeer
Leerwerktraject
Digital Marketeer
Wil jij Digital Marketeer worden? Meld je dan nu aan voor een gratis trainingsprogramma Online Marketing. In 6 weken leer je alles wat je nodig hebt om te kunnen starten als Digital Marketeer bij Young Digitals!
Lees meer
Loopbaancoach
Praktijkgerichte opleiding
Loopbaancoach en re-integratiecoach
Een baan kiezen die echt bij je past is dus essentieel. De functie van loopbaancoach is daarom belangrijker dan ooit. Na deze opleiding kan jij dat verschil maken voor mensen!
Lees meer
IT-er van de toekomst
Traineeship
IT-er van de toekomst
Wil jij opgeleid worden tot ICT-Consultant, Projectmanager of Infrastructuur Specialist? Meld je dan snel aan voor dit interessante IT traineeship bij Pink Elephant!
Lees meer
Bekijk hier alle leerwerktrajecten

Kunnen wij iets voor je doen?

We helpen je graag bij al je vragen over leren en werken. We zijn bereikbaar op werkdagen van 9:00 tot 17:00 uur.

Contact opnemen

Als je geen toestemming geeft, kan het formulier niet verzonden worden. Wil je wel graag contact? Stuur dan je vraag per e-mail naar info@baantalentgv.nl.*
Als je geen toestemming geeft, kan het formulier niet verzonden worden. Wil je wel graag contact? Stuur dan je vraag per e-mail naar info@baantalentgv.nl.

is een samenwerking tussen: