Baan.Talent Gooi en Vechtstreek

Vind een baan die bij écht bij je past op een van onze events

Events voor werkzoekenden

We organiseren regelmatig interessante events voor werkzoekenden. Je bent van harte welkom op onderstaande events:

12 dec

Workshop Gezond omgaan met stress (online)

We ervaren bijna allemaal wel eens stress door werk, of door het verliezen van je werk. Soms hebben we ook stress, zonder dat ons daarvan bewust zijn. In deze workshop leer je de signalen van je lichaam te herkennen en ontdek je wat je stress geeft. Je leert praktische technieken voor om stress te voorkomen en te verminderen.

Deze workshop vormt samen met de workshop ‘Mentaal Fit een tweeluik. Beide workshops vergroten het bewustzijn over stress en wat je zelf kunt doen om langdurige stress en burn-out te voorkomen.

Voor wie?

Werkzoekenden en werkenden die praktische tools willen op en buiten het werk, om beter om te kunnen gaan met stress en stress-factoren, zoals bijvoorbeeld bij dreigend verlies van werk.

Ga voor meer informatie naar devakbeweging.nl.

Volg of start je een traject bij BaanTalent of bij het RMT? Dan kan jouw loopbaanbegeleider jou aanmelden.

09:30
12 dec

Ontdek je kansen in de techniek! (online zij-instroomsessie)

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Of ben je je baan kwijtgeraakt en wil je je laten omscholen naar een baan met werkzekerheid? Misschien is werken in de techniek iets voor jou!

Schuif aan bij een van de online zij-instroomsessies van Wij Techniek TeamWork. Je krijgt informatie over werken in de installatiebranche en over de projecten die er zijn om jou te ondersteunen bij jouw overstap. Ook komt een werkgever vertellen over hoe zij met zij-instromers aan de slag zijn gegaan. Er is volop gelegenheid om vragen te stellen.

Wanneer en waar:
  • Wanneer: dinsdag 12 december 2023
  • Tijd: 19:30 – 20:45 uur
  • Waar: online bijeenkomst (maximaal 25 deelnemers)
Meer informatie en aanmelden:

Download de flyer voor meer informatie. Aanmelden kan via deze link.

19:30

Kunnen wij iets voor je doen?

We helpen je graag bij al je vragen over leren en werken. We zijn bereikbaar op werkdagen van 9:00 tot 17:00 uur.

Contact opnemen

Als je geen toestemming geeft, kan het formulier niet verzonden worden. Wil je wel graag contact? Stuur dan je vraag per e-mail naar info@baantalentgv.nl.*
Als je geen toestemming geeft, kan het formulier niet verzonden worden. Wil je wel graag contact? Stuur dan je vraag per e-mail naar info@baantalentgv.nl.