Ontwikkel je personeel

Baan.Talent is er ook voor taaltrainingen op de werkvloer

Help je werknemers met de Nederlandse taal

Als werkgever wil je dat je werknemers prettig samenwerken. Duidelijkheid en begrip zorgen ervoor dat je op elkaar te kunt bouwen op de werkvloer. Hierbij is een goede taalvaardigheid onmisbaar.

We helpen je graag bij taaltraining op de werkvloer. Waarom? Omdat bijna 60% van de mensen met een net te beperkt niveau van onze taal gewoon aan het werk is. Vaak hebben zij meer moeite met e-mails beantwoorden, werkinstructies lezen, werkroosters invullen of veiligheidscertificaten halen.

Wat levert het trainen van taalvaardigheid op?

Voor jou als werkgever: beter begrip van veiligheids- en werkinstructies, fijnere werksfeer, lager verzuim, betere concurrentiepositie, ruimte voor groei.

Voor je werknemer: veiliger en gezonder werken, groei en ontwikkeling, minder uitsluiting, trots, fluitend naar je werk.

Je mensen groeien en willen graag voor je blijven werken, omdat je in ze investeert. Ook in de privésfeer staan ze hierdoor sterker.

Gratis Nederlandse les op de werkvloer

Wil je taalvaardigheid vergroten op de werkvloer? Dan bieden we gratis Nederlandse les. Onze taaltrainers leveren maatwerk. Theorie en praktijk tegelijk. Hoe we dit doen? Lees hier verder.

Quickscan en training op maat

Baan.Talent kan je helpen. Wil je een kosteloze taaltraining op maat voor jouw mensen? Vul dan de quickscan in. Aan de hand van de uitkomst kunnen we komen tot een passend trainingsaanbod.

Contact

Ben je werkgever binnen de regio Gooi en Vechtstreek? En wil je hulp bij het in kaart krijgen van de behoefte aan taalontwikkeling op de werkvloer? Neem dan contact op met info@baantalentgv.nl. We adviseren en ondersteunen je graag bij het trainen van medewerkers op het gebied van basisvaardigheden, zoals taal, rekenen of digivaardigheden.

Kunnen wij iets voor je doen?

We helpen je graag bij al je vragen over leren en werken. We zijn bereikbaar op werkdagen van 9:00 tot 17:00 uur.

Contact opnemen

Als je geen toestemming geeft, kan het formulier niet verzonden worden. Wil je wel graag contact? Stuur dan je vraag per e-mail naar info@baantalentgv.nl.*
Als je geen toestemming geeft, kan het formulier niet verzonden worden. Wil je wel graag contact? Stuur dan je vraag per e-mail naar info@baantalentgv.nl.

is een samenwerking tussen: