Events voor werkgevers

Baan.Talent Gooi en Vechtstreek organiseert regelmatig interessante events voor werkgevers uit de regio. Kijk hieronder voor een overzicht van de komende events.

Het Gooi on Stage: Beroepenfeest | dinsdag 12 maart 2024

In 2024 vindt alweer de 9e editie van Het Gooi on Stage plaats. Op dinsdag 12 maart wordt het Beroepenfeest georganiseerd voor vmbo’ers in de regio. Op deze dag gaan de jongeren in gesprek met beroepsbeoefenaren. Het beroep staat deze middag centraal in de gesprekken, waarin vragen aan de orde komen als: Wat houdt het vak in? En hoe ziet een werkdag er nou echt uit? Past dit misschien bij mij? Als het klikt worden er visitekaartjes uitgewisseld en een afspraak gemaakt voor de Doe Dag op 4 april 2024. Het Beroepenfeest wordt afgesloten met een drankje en gelegenheid om na te praten voor de beroepsbeoefenaren.

Om alle leerlingen de aandacht te geven die zij verdienen, is het Beroepenfeest pas echt geslaagd met 250 deelnemers. Werkgevers in de regio worden daarom van harte opgeroepen om mee te doen.

Meer informatie en aanmelden: Klik hier voor de website van Het Gooi on Stage. Download de flyer hier.

Het Gooi on Stage: Doe Dag werkbezoeken | donderdag 4 april 2024

De Doe Dag is het tweede deel van Het Gooi on Stage. Tijdens de Doe Dag gaan de jongeren op bezoek bij de beroepsbeoefenaren waar zij na het Beroepenfeest een afspraak (match) mee hebben. Dit is de kans om te laten zien wat uw organisatie doet en jongeren een kijkje in uw keuken te geven. Werkgevers worden uitgenodigd de jongeren echt iets te laten doen. Een dagje meelopen, een casus behandelen, een probleem oplossen, een opdracht doen of iets maken. De projectleider van Het Gooi on Stage denkt graag met u mee. Kijk hier voor tips en voorbeelden van de Doe Dag uit eerdere edities van Het Gooi on Stage.

Meer informatie en aanmelden: Klik hier voor de website van Het Gooi on Stage. Download de flyer hier.

Kunnen wij iets voor je doen?

We helpen je graag bij al je vragen over leren en werken. We zijn bereikbaar op werkdagen van 9:00 tot 17:00 uur.

Contact opnemen

Als je geen toestemming geeft, kan het formulier niet verzonden worden. Wil je wel graag contact? Stuur dan je vraag per e-mail naar info@baantalentgv.nl.*
Als je geen toestemming geeft, kan het formulier niet verzonden worden. Wil je wel graag contact? Stuur dan je vraag per e-mail naar info@baantalentgv.nl.

is een samenwerking tussen: