Events voor werkgevers

Baan.Talent Gooi en Vechtstreek organiseert regelmatig interessante events voor werkgevers uit de regio. Kijk hieronder voor een overzicht van de komende events.

Het Gooi on Stage: Beroepenfeest | dinsdag 12 maart 2024

In 2024 vindt alweer de 9e editie van Het Gooi on Stage plaats. Op dinsdag 12 maart wordt het Beroepenfeest georganiseerd voor vmbo’ers in de regio. Op deze dag gaan de jongeren in gesprek met beroepsbeoefenaren. Het beroep staat deze middag centraal in de gesprekken, waarin vragen aan de orde komen als: Wat houdt het vak in? En hoe ziet een werkdag er nou echt uit? Past dit misschien bij mij? Als het klikt worden er visitekaartjes uitgewisseld en een afspraak gemaakt voor de Doe Dag op 4 april 2024. Het Beroepenfeest wordt afgesloten met een drankje en gelegenheid om na te praten voor de beroepsbeoefenaren.

Om alle leerlingen de aandacht te geven die zij verdienen, is het Beroepenfeest pas echt geslaagd met 250 deelnemers. Werkgevers in de regio worden daarom van harte opgeroepen om mee te doen.

Meer informatie en aanmelden: Klik hier voor de website van Het Gooi on Stage. Download de flyer hier.

Netwerktafel: Samen een sterkere arbeidsmarkt in Gooi en Vechtstreek | dinsdag 26 maart 2024

Volgens experts houdt de actuele krapte op de arbeidsmarkt nog jaren aan. De traditionele manier van HRM-beleid voeren en quick-fix oplossingen zijn niet meer afdoende om de personeelsomvang op peil te krijgen en te houden, zowel in kwantiteit als in kwaliteit. We moeten anders kijken, denken en doen: samenwerken en de krachten bundelen.

Tijdens een maandelijkse netwerktafel gaan we met elkaar in gesprek over succesverhalen, worden onderling vacatures uitgewisseld en kandidaten onder de aandacht gebracht. Ook lichten we een relevant thema uit. Aan deelname zijn geen kosten verbonden.

Waar: Kantoor Regio Gooi en Vechtstreek | Burgemeester de Bordesstraat 80 in Bussum
Wanneer: dinsdag 24 maart 2024 | 10:00 – 12:00 uur

Meer informatie en aanmelden: Klik hier voor het aanmeldformulier (Er wordt een nieuwe pagina geopend).

Netwerktafel informatie

Harrie Helpt-training | donderdag 4 april en dinsdag 14 mei 2024

Het WerkgeversServicepunt organiseert dit voorjaar de training Harrie Helpt, mogelijk gemaakt door de Werkkamer Gooi en Vechtstreek. De Harrie Helpt-training is bedoeld voor werkgevers in de regio die één of meerdere werknemers uit de doelgroep Banenafspraak in dienst hebben.

De Harrie Helpt-training is een tweedaagse training waarin de deelnemer opgeleid wordt tot de ideale collega van iemand met een arbeidsbeperking. De training is ontwikkeld voor mensen die als Harrie zullen gaan functioneren of die dit al doen. De training wordt kosteloos aangeboden. Er zijn maximaal 12 plekken beschikbaar.

Waar: Kantoor Regio Gooi en Vechtstreek | Burgemeester de Bordesstraat 80 in Bussum
Wanneer: donderdag 4 april en dinsdag 14 mei 2024

Meer informatie en aanmelden: Klik hier voor het aanmeldformulier.

Deelname is op volgorde van aanmelding en op basis van beschikbaarheid.

Harrie helpt informatie

Het Gooi on Stage: Doe Dag werkbezoeken | donderdag 4 april 2024

De Doe Dag is het tweede deel van Het Gooi on Stage. Tijdens de Doe Dag gaan de jongeren op bezoek bij de beroepsbeoefenaren waar zij na het Beroepenfeest een afspraak (match) mee hebben. Dit is de kans om te laten zien wat uw organisatie doet en jongeren een kijkje in uw keuken te geven. Werkgevers worden uitgenodigd de jongeren echt iets te laten doen. Een dagje meelopen, een casus behandelen, een probleem oplossen, een opdracht doen of iets maken. De projectleider van Het Gooi on Stage denkt graag met u mee. Kijk hier voor tips en voorbeelden van de Doe Dag uit eerdere edities van Het Gooi on Stage.

Meer informatie en aanmelden: Klik hier voor de website van Het Gooi on Stage. Download de flyer hier.

Kunnen wij iets voor je doen?

We helpen je graag bij al je vragen over leren en werken. We zijn bereikbaar op werkdagen van 9:00 tot 17:00 uur.

Contact opnemen

Als je geen toestemming geeft, kan het formulier niet verzonden worden. Wil je wel graag contact? Stuur dan je vraag per e-mail naar info@baantalentgv.nl.*
Als je geen toestemming geeft, kan het formulier niet verzonden worden. Wil je wel graag contact? Stuur dan je vraag per e-mail naar info@baantalentgv.nl.

is een samenwerking tussen: