Baan.Talent Workshopdag

Bij Baan.Talent helpen we je graag een handje bij je zoektocht naar een nieuwe baan. Daarom organiseren we op 21 november de Baan.Talent workshopdag, met vier verschillende workshops waarin je handige tips en tricks krijgt die je helpen jouw droombaan te vinden.

  • Val op met Sollispiratie
  • Ontdek je kracht met het Skills dashboard
  • Geef je carrière een boost met LinkedIn
  • Jezelf presenteren doe je zo

Lees hier meer over de workshops.

Wanneer?

Dinsdag 21 november 2023. Alle workshops worden 2 keer gegeven, in sessies van 10:30 tot 11:30 uur en van 12:00 tot 13:00 uur. Je kunt je dus voor maximaal 2 workshops opgeven.

Waar?

UWV-kantoor | Wilhelminastraat 1 | 1211 RH Hilversum.

Ben je erbij?

Meld je snel aan om een plekje bij de workshop(s) te reserveren. Deelname is gratis, maar aanmelden is gewenst want: vol = vol. Aanmelden kan via het formulier.

Aanmelden

Het is niet meer mogelijk om je aan te melden voor de Baan.Talent Workshopdag. Houd onze website in de gaten voor nieuwe events.

Aanbod workshops 

Val op met Sollispiratie!

Kun je wat inspiratie gebruiken bij het schrijven van een sollicitatiebrief en het opstellen van je CV? Kom dan naar de workshop Sollispiratie! Je krijgt praktische tips om jouw brief en CV op te laten vallen tussen alle andere brieven en CV’s. Je leert hoe je technieken uit de reclamewereld kunt gebruiken om jouw verhaal te vertellen. Tijdens de workshop krijg je veel voorbeelden te zien en leer je kijken door de bril van een toekomstige werkgever.

Geef je carrière een boost met LinkedIn

Gebruik je LinkedIn al bij je zoektocht naar een (andere) baan? Dit platform barst van de vacatures en van recruiters die staan te popelen om kennis te maken met jou. Tijdens de workshop ‘Geef je carrière een boost met LinkedIn’ ontdek je hoe je LinkedIn optimaal kunt gebruiken bij het vinden van een baan.

Ontdek jouw kracht met het Skills dashboard

Weet jij al waar jij goed in bent? Tijdens deze workshop leer je hoe je het Skills dashboard spel kunt gebruiken om te ontdekken waar jouw krachten en kansen liggen op de arbeidsmarkt. Ook krijg je inzicht in welke taken en soft skills voor een beroep van belang zijn. Mis je een skill? Dan zie je ook welke mogelijkheden er zijn voor om- of bijscholing.

Jezelf presenteren doe je zo

Je wilt toch geen workshop volgen die je al 100 x hebt gezien en gehoord? Kom dan nu naar de workshop ‘Jezelf presenteren doe je zo!’. Een ervaringsdeskundige geeft je handige tips en adviezen die je meteen in de praktijk kunt brengen bij het solliciteren. Je leert waar werkgevers op letten en hoe je jezelf het best kunt presenteren. Met deze tips houdt niets je meer tegen bij het vinden van jouw droombaan.