Kom naar het Baan.Talent Werkgeversevent!

Krijg inzicht in de regionale arbeidsmarkt en ontdek de nieuwste technieken om talent te werven

Op dinsdag 7 november 2023 is het Baan.Talent Werkgeversevent, hét event voor werkgevers uit de regio Gooi en Vechtstreek.

Onder leiding van dagvoorzitter Michiel Dijkman (Economic Board Utrecht) nemen top-econoom Mathijs Bouman en arbeidsmarktexpert Jeroen Schuil u mee in de huidige stand van zaken op de landelijke en regionale arbeidsmarkt. Ook gaan ze in op de te verwachten ontwikkelingen in de toekomst.

Keynote-speaker Yves Pilet zal meer vertellen over Employer Branding, een methodiek voor werkgevers om talent te vinden én te behouden. U krijgt concrete tips en tricks die u meteen in de praktijk kunt brengen.

Wethouders Nico Schimmel, Joke Lanphen en Mirjam Havinga zijn ook aanwezig en gaan graag met de aanwezige werkgevers in gesprek over de uitdagingen op de lokale arbeidsmarkt.

Het Baan.Talent wordt georganiseerd door het WerkgeversServicepunt (WSP) Gooi en Vechtstreek, samen met de andere Baan.Talent partners.

Waar en wanneer?

📆 Dinsdag 7 november 2023
⏰ 17:00 – 20:00 uur (inloop vanaf 16:30 uur)

📌 Spant!
Dr. A. Kuyperlaan 3
1402 SB Bussum

Netwerken

Op het Baan.Talent Werkgeversevent is er natuurlijk ook veel gelegenheid om te netwerken met andere werkgevers uit de regio.

Kosteloos

Het Baan.Talent Werkgeversevent is kosteloos. Aanmelden is gewenst.

Bent u erbij?

We horen graag of u aanwezig wilt zijn bij het Baan.Talent Werkgeversevent. Via onderstaand formulier kunt zich aanmelden en aangeven met hoeveel collega’s u komt.