Werken in zorg en welzijn

In de zorg heb je een baan waarin je echt iets voor iemand betekent. Van huishoudelijke hulp tot zorgtaken, er zijn heel veel mogelijkheden als je in de zorg aan slag wilt.

Er is in de regio Gooi en Vechtstreek heel veel vraag naar mensen in de zorg. Bijvoorbeeld in de verpleging, verzorging, thuiszorg, geestelijke gezondheidszorg, kraamzorg of gehandicaptenzorg.

Heb je (nog) niet de juiste papieren, maar wil je wel graag in de zorg werken? Ook dan zijn er veel mogelijkheden, bijvoorbeeld door een leerwerktraject te volgen of door als zij-instromer in de zorg te starten.

De zorg ontdekken?

Weet je nog niet zeker of werken in de zorg bij je past? Neem dan eens een kijkje op de website van ZorgStart. ZorgStart kan je helpen uit te vinden of de zorg wat voor je is.

ZorgStart is een regionale samenwerking van verschillende werkgevers in de zorg, onderwijsinstellingen, UWV en Regio Gooi en Vechtstreek.

Oriëntatie in de zorg
ZorgStart
Ben jij nieuwsgierig naar de zorg en wil je weten of de zorg bij jou past? Dan is ZorgStart dé plek voor jou! Er zijn namelijk volop kansen voor iedereen die in de zorgsector aan de slag wil.
Lees meer
Leerwerktraject
WijkLeerbedrijf
Wil jij een opleiding op mbo-niveau 1 of 2 volgen en meteen werkervaring opdoen als springplank naar betaald en zinvol werk? Dát is het WijkLeerbedrijf!
Lees meer
Zorgvacatures
Aan de slag in de zorg
Zorgaanbieders in de hele regio zijn op zoek naar gemotiveerde mensen. Wil jij aan de slag in de zorg? Bekijk hier welke mogelijkheden er nog meer zijn.
Naar overzicht
Bekijk hier alle leerwerktrajecten

Kunnen wij iets voor je doen?

We helpen je graag bij al je vragen over leren en werken. We zijn bereikbaar op werkdagen van 9:00 tot 17:00 uur.

Contact opnemen

Als je geen toestemming geeft, kan het formulier niet verzonden worden. Wil je wel graag contact? Stuur dan je vraag per e-mail naar info@baantalentgv.nl.*
Als je geen toestemming geeft, kan het formulier niet verzonden worden. Wil je wel graag contact? Stuur dan je vraag per e-mail naar info@baantalentgv.nl.

is een samenwerking tussen: