Werken in het onderwijs

Lijkt het je wel wat om voor een klas te staan? Als je werkt in het onderwijs ziet iedere dag er anders uit. En je gaat elke dag met voldoening naar huis, want je weet dat je echt iets voor iemand hebt betekend.

Of je nou voor een kleuterklas staat of met volwassenen werkt, je helpt mensen bij het ontwikkelen van hun talenten. In de regio Gooi en Vechtstreek zijn er op alle opleidingsniveaus, van kinderopvang tot mbo, veel vacatures. Volledig voor de klas of een je baan combineren met lesgeven? Er is heel veel mogelijk. Ook als je als zij-instromer aan de slag wilt. Kijk hieronder voor meer informatie.

Werken met kinderen
Kinderopvang
Als je werkt in de kinderopvang heb je echt de kans om het verschil te maken. Wil jij graag aan de slag in de kinderopvang maar heb je (nog) niet de juiste papieren? Denk dan eens aan een leerwerktraject.
Lees meer
Onderwijsomgeving
Werken in het onderwijs
Leraar in het Gooi
Werken in het onderwijs is afwisselend. Geen dag is hetzelfde. Je hebt veel contact met leerlingen en je werkt nauw samen met andere betrokken collega’s. Iets voor jou?
Lees meer
Bekijk hier alle leerwerktrajecten

Kunnen wij iets voor je doen?

We helpen je graag bij al je vragen over leren en werken. We zijn bereikbaar op werkdagen van 9:00 tot 17:00 uur.

Contact opnemen

Als je geen toestemming geeft, kan het formulier niet verzonden worden. Wil je wel graag contact? Stuur dan je vraag per e-mail naar info@baantalentgv.nl.*
Als je geen toestemming geeft, kan het formulier niet verzonden worden. Wil je wel graag contact? Stuur dan je vraag per e-mail naar info@baantalentgv.nl.

is een samenwerking tussen: