Werken in de logistiek en transport

Een baan in de logistiek en transport is een afwisselende baan. Je houdt je bezig met het regelen van het vervoer van mensen of goederen, in Nederland en soms ook daarbuiten. Bovendien zijn er heel veel verschillende banen in deze sector. Denk bijvoorbeeld aan chauffeur, magazijnmedewerker, planner of orderpicker.

Ben je klantgericht, georganiseerd en vind je het leuk om in een team te werken? Dan is de logistiek iets voor jou! Heb je (nog) niet de juiste papieren om in de logistiek aan de slag te gaan? Bekijk hieronder welke leerwerktrajecten je in onze regio kunt volgen.

Glimlachende buschauffeur achter het stuur
Leerwerktraject
Buschauffeur
Denk jij er wel eens over na om buschauffeur te worden? Dat kan! Er is een speciaal scholingstraject voor het behalen van rijbewijs D + code 95 voor de openbaarvervoer bus. Als je het traject goed doorloopt, ben je na 3-4 maanden professioneel buschauffeur!
Lees meer
Busje leerlingenvervoer Vervoer Gooi en Vechtstreek
Leerwerktraject
Chauffeur Leerlingenvervoer
Ben jij op zoek naar een bijzondere baan als chauffeur? Voor Vervoer Gooi en Vechtstreek B.V. zoeken wij chauffeurs Leerlingenvervoer. Een mooie baan, waarbij je chauffeur bent voor kinderen of volwassenen met een kleine of grotere beperking.
Lees meer
Blije man achter het stuur van een vrachtwagen
Leerwerktraject
Vrachtwagenchauffeur
Lijkt het jou wat om vrachtwagenchauffeur te worden? Dan is dit een mooie kans voor jou. Je kunt nu een opleiding volgen en meteen fulltime aan de slag bij een mooie werkgever in de regio. Vrachtwagenchauffeur is een beroep van de toekomst, dus met jouw groot rijbewijs zijn je baankansen groot!
Lees meer
Bekijk hier alle leerwerktrajecten

Kunnen wij iets voor je doen?

We helpen je graag bij al je vragen over leren en werken. We zijn bereikbaar op werkdagen van 9:00 tot 17:00 uur.

Contact opnemen

Als je geen toestemming geeft, kan het formulier niet verzonden worden. Wil je wel graag contact? Stuur dan je vraag per e-mail naar info@baantalentgv.nl.*
Als je geen toestemming geeft, kan het formulier niet verzonden worden. Wil je wel graag contact? Stuur dan je vraag per e-mail naar info@baantalentgv.nl.

is een samenwerking tussen: