Werken in de horeca

Als je werkt in de horeca is geen werkdag hetzelfde. Een beetje flexibel moet je dus zeker zijn, want het kan best hectisch worden. In alle drukte blijf jij overeind staan en zorg je ervoor dat je gasten een leuke ervaring hebben. Dat doe je in een fijn team, met mensen die dezelfde passie hebben.

Er is altijd wel een baan in de horeca die bij je past. Hou je van koken? Dan kom je bijvoorbeeld tot je recht in de keuken van een restaurant. Vind je het leuk om het visitekaartje van een organisatie te zijn? Denk dan eens aan een baan als gastheer of gastvrouw in een hotel. En zo zijn er nog veel meer mogelijkheden in de horeca!

Deelnemer aan het werk in de keuken, met begeleiding chef
Leerwerktraject
Basiskok voor Statushouders
Heb je een passie voor eten en koken? Wil je hier je beroep van maken? De horeca staat te springen om jou! Meld je aan voor de opleiding Basiskok. Met het certificaat Basiskok op zak kun je snel aan de slag bij hotels, cafés, restaurants of cateraars.
Lees meer
Chefkok aan het werk
Leerwerktraject
Horecabanen Keuken
Doe jij niets liever dan in de keuken staan? En wil je hier je beroep van maken? Volg dan de opleiding Keukenassistent, Basiskok of Zelfstandig Werkend Kok.
Lees meer
Bekijk hier alle leerwerktrajecten

Kunnen wij iets voor je doen?

We helpen je graag bij al je vragen over leren en werken. We zijn bereikbaar op werkdagen van 9:00 tot 17:00 uur.

Contact opnemen

Als je geen toestemming geeft, kan het formulier niet verzonden worden. Wil je wel graag contact? Stuur dan je vraag per e-mail naar info@baantalentgv.nl.*
Als je geen toestemming geeft, kan het formulier niet verzonden worden. Wil je wel graag contact? Stuur dan je vraag per e-mail naar info@baantalentgv.nl.

is een samenwerking tussen: