Werken in de bouw en techniek

Vind je het leuk om met je handen te werken? Wil je aan het eind van je werkdag echt het resultaat van je werk zien? Dan is de bouw of techniek iets voor jou!

Deze branche is heel breed en ook weer op te delen in verschillende onderdelen, zoals bouw, installatietechniek, elektrotechniek of metaaltechniek. Je kunt bijvoorbeeld aan de slag als timmerman, elektricien, warmtepompinstallateur, monteur zonnepanelen, lasser, constructiewerk en nog veel meer.

Het is niet altijd nodig om (veel) ervaring te hebben. In de bouw en techniek kun je het werk ook in de praktijk leren in een leerwerktraject. Bekijk hier welke leerwerktrajecten er zijn in de bouw en techniek.

Met baangarantie!
Bouw & Techniek Start
Ben jij op zoek naar een nieuwe baan in de bouw of techniek, maar heb je nog niet de juiste papieren?
Lees meer
Leerwerktraject
MAKE Center
Werk jij graag met je handen en maak je het liefst producten van metaal? Dan is de metaalindustrie dé sector voor jou!
Lees meer
Leren en werken
Monteur Steigerbouw
Hou jij wel van een (fysieke) uitdaging? Denk dan eens aan het leerwerktraject Monteur Steigerbouw.
Lees meer
Autoschadehersteller voor een auto op de brug
Traject van 4 weken
Autoschadehersteller
Van een parkeerdeuk tot een aanrijding, geen automobilist rijdt eeuwig zonder schade. Als schadehersteller ben je dan de redder in nood. Dankbaar werk, met duidelijk zichtbaar resultaat.
Lees meer
Fietsmaker met fietswiel aan werkbank
Ervaring niet nodig!
Fietsenmaker
Houd jij van sleutelen aan fietsen of E-bikes? Tijdens een opleiding aan de Maintec Vakschool leer je in 8 weken de fijne kneepjes van het fietsenmakersvak.
Lees meer
Twee monteurs aan het werk
Geen vooropleiding nodig
Ventilatiemonteur
Goede ventilatie betekent een gezonde omgeving. Als ventilatiemonteur ben jij een belangrijke schakel in de aanleg en het onderhoud van een luchtbehandelingssyteem.
Lees meer
Bekijk hier alle leerwerktrajecten

Kunnen wij iets voor je doen?

We helpen je graag bij al je vragen over leren en werken. We zijn bereikbaar op werkdagen van 9:00 tot 17:00 uur.

Contact opnemen

Als je geen toestemming geeft, kan het formulier niet verzonden worden. Wil je wel graag contact? Stuur dan je vraag per e-mail naar info@baantalentgv.nl.*
Als je geen toestemming geeft, kan het formulier niet verzonden worden. Wil je wel graag contact? Stuur dan je vraag per e-mail naar info@baantalentgv.nl.

is een samenwerking tussen: